Добрива для газона DCM minigran®

Як вони працюють?

Органічні Добрива DCM (ДЦМ) створені за технологією Minigran® з набору високоякісних інгредієнтів як рослинного, так і тваринного походження. За допомогою широкого спектра видів сировини, кожен з якого має певну структуру вивільнення поживних речовин, можна виробляти органо-мінеральні або повністю органічні добрива. Не всі добрива створені однаково, і не всі вони повинні сприйматися, як рівні. Більшість професіоналів, незалежно від реальних інгредієнтів добрива, оцінюють НПК-добрива та інші гарантовані значення конкретної формули, як традиційні НПК-добрива.

Проте, численні хімічні, фізичні та природні властивості добрива показують, як по-різному воно може працювати.

Основні відмінності добрив в формі і характеристиці вивільнення основних елементів.

Різниця цих процесів в органічному і неорганічний добриві істотно настільки, що повинно бути розглянуто і враховано у використанні. Прямі мінеральні добрива вивільняють свої поживні речовини швидко, в основному за рахунок миттєвої можливості їх застосування в доступній формі, а також за рахунок їх високої розчинності. Хоча грунт розрізняють по своїй здатності зберігати неорганічні поживні речовини, велика частина поживних речовин в прямих мінеральних добривах втрачається при вилуговування і вимиванні. Цей процес істотно впливає на забруднення ґрунтових і поверхневих вод.

Для інкапсуляції (вивільнення) поживних речовин в мінеральних добривах використовуються синтетичні полімерні мембрани або інші покриття — таким чином є можливість штучно контролювати поживна вивільнення інгредієнтів, наприклад стримати їх вивільнення. Тобто, без використання синтетичних полімерів або синтетичних органічних поживних речовин, неорганічні поживних речовини будуть надмірно і дуже інтенсивно застосовані для підтримання належного росту рослини, з усіма витекаемими наслідками в навколишньому середовищі.

Дія органічних добрив DCM

Компанія DCM ніколи не стверджувала, що Органічні Добрива ДЦМ передбачають кращі форми поживних речовин для рослин, так як рослини споживають поживні речовини тільки в неорганічної формі. Швидше, високоякісні органічні компоненти в органічному добриві  DCM містять органічно пов’язані поживні речовини, які не розчиняються в грунті, як мінеральні добрива, але, в той же час, доступні для рослин тільки через природне дію корисних грунтових мікроорганізмів. 

Застосування цих добрив також допоможе поліпшити грунт, випустити гумінові і фульвові речовини і біологічно активні сполуки в навколишнє середовище ґрунту. 

Відповідно до вивільненням поживних речовин з органічного речовини в природі, DCM слідкують за цим природним процесом з динамічними потребами рослини протягом усього вегетаційного періоду. Ця технологія грунтується на ретельному специфікації сировини.

Кожен вид сировини має свою специфіку вивільнення і поживну модель, в ньому природним чином присутні мікроелементи, в цьому їх привабливість для ґрунтових організмів. Пропорції компонентів в кожній формулі визначаються з урахуванням потреб і можливих умов вирощування кожної рослини або врожаю, забезпечуючи більшу тривалість впливу добрив.

Процес розкладання займає кілька місяців, забезпечуючи поступове вивільнення і, навіть, стійку дію самого добрива.

Таким чином Органічне Добриво DCM пропонує м’яке, безпечне, і всеосяжне годуваннян до 100 днів для однорідного росту рослин, без стресу. 

Органічні добрива DCM пропонують пролонговану харчування для ваших рослин з метою однорідного зростання без стресу (без надмірного зростання, і без простоювання зростання) і відчутного поліпшення якості рослини при базових умовах фертильності (родючості) грунту. Органічні добрива DCM покращують структуру ґрунту, поступово збільшують кількість органічної речовини в грунті (особливо для розсипчастої грунту) і підвищують активність ґрунтових мікроорганізмів для ефективного розвитку кореневої системи. Кілька науково-дослідних проектів довели, що використання Органічних Добрив DCM призводить до значного зниження втрат поживних речовин в порівнянні з традиційними хімічними добривами. Таким чином, DCM дозволяє відповідати найвищим екологічним стандартам добрив і питної води.

Джерело: Дослідницька станція для розплідників, Boskoop, Нідерланди Завдяки ефективності використання Органічних Добрив DCM, більшість кінцевих користувачів можуть знизити використання N, P і К в процесі вегетації.